Stepup på bänk med axlar och biceps

Dagen före julafton är det många kunder som vill träna. På Sats Sickla var kölistan idag till lunchens Bodypump lång och jag hade flera kunder i gymmet som tränade hårt. En grym uppladdning inför julafton!
Till er som tränar på själva har jag en liten prejulklapp i form av en övning för hela kroppen. Kombinera bicepscurl och axelpress med stepup och avsluta med hantelcirklar. Kör tre varv innan du vilar. 🙂


Sixten inne på MiniSats på Södra station medan Hans tränade.
Vi klädde granen igår och jag måste faktiskt erkänna att den blev väldigt fin. Jag fotade med stora kameran så att ni kan få se sen. Röda och silverkulor med polkagriskäppar blev temat. Däremot blev knäcken inget bra. Jag la mig i och skulle ta över och jag har ju ingen koll så den blev för kladdig. Vi gör en ny sats nu så får den första bo i kylskåpet. Vi har mycket skaldjur på julbordet, och italienskt antipasti typ Parmaskinka. Jag är inte mycket för sill och Janssons. Är det någon som är det egentligen?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer