Studiebesök på Arlanda

Jag känner att jag har väldigt mycket att blogga i kapp från den här helgen. Men hellre så än att jag sitter hemma och har bloggtorka. Allt går i ett hela tiden och jag har inte suttit ner många minuter sedan i torsdags.
Idag hade vi en sedan länge inplanerad flygplansdejt med barnens morfar. Eftersom regnet vräkte ner så åkte vi till Arlanda och SkyCity istället för Bromma. Det finns ju några fler avgångar en lördag i september där också.
Vi parkerade bilen i Sky City strax efter 13 och startade med en lunch på första parkett för landningarna. Succé kan jag säga. Sedan promenerade vi mellan alla terminaler på hela Arlanda, tittade på gaterna, och sprang i långa korridorer. Barnen var i himmelriket.
Sixten sov när vi kom fram, snopet för honom när han pratat om dagen i en hel vecka. Men jag väckte honom och det blev snabba fötter direkt. Jag kan verkligen rekommendera er vars barn älskar flygplan och sirenfordon att åka ut till Arlanda. Det är en lite märklig känsla att vara där utan att åka vidare men också mysigt. Jag och min pappa drömde om en resa till värmen. Hans messade lämpligt att han har 27 grader i New York idag.
Jag kände mig lite hängig och frussen under dagen och tog två Alvedon ikväll hemma hos en kompis. Jag hoppas jag inte blir sjuk! Det tog ganska exakt en vecka efter Halvmaran som jag kände mig redo att springa igen så den sista veckan inför Lidingöloppet på lördag känns viktig i uppladdningen. Håller tummarna!
Nu har ni fått lite uppdatering om senaste dygnet, mer kommer i senare inlägg. Nu ska jag skypa med Hans och sen sova!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer