Tant Anna & Lunchtips

Det lutar åt en träningsfri torsdag 🙁 men jag körde ett bra ryggpass igår så det får vara bra så. Ögonen svider och halsen killar, Sixten hostar och Baxter snorar. Men vad gör väl det på en livstid?
I kväll kommer äntligen Anna upp från Malmö och vi ska ha årets tjejhelg tillsammans med Karin och Agnes. Vi ska shoppa, äta god mat, dansa, äta brunch, shoppa lite till och snacka snacka snacka. Jag dricker typ aldrig alkohol, inte så att jag är nykterist men jag dricker ungefär en gång om året och i morgon är den gången. Vi har en helkväll bokad med fördrink, mingel, japansk middag, häng i baren och dansgolv på agendan. Så himla bra! Så himla najs! Jag har längtat efter den här helgen sedan i somras när Anna och jag träffades senast så mina förväntningar är skyhöga!
I väntan på att förmiddag ska bli eftermiddag och så småningom kväll och det efterlängtade tåget ska rulla in på centralen äter Sixten och jag omelettlunch;
-fräs några strimlade skivor rökt kalkon tillsammans med klyftade körsbärstomater och hackad lök i lite olja.
-blanda i några ägg (2 vitor från gårdagens carbonara och 3 hela ägg), salt och peppar och blanda runt.
-vänd över halva omeletten och sätt ev på ett lock.
Det här är Sixtens favoritmat men utan lök och med lite pasta. Jag äter lite mindre kolhydrater när det är en träningsfri dag och knaprar på sugarsnaps istället. Lyxar till det med cola zero för att väcka hjärnan.
Nu räknar vi ner timmarna till Tant Anna kommer!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer