Tatuera in en logga


Hinderbanor blir en allt vanligare träningsform men det är framförallt tävlingsformen som exploderat i både antal lopp och i antal deltagare. Jag gillar verkligen hinderbanor men eftersom jag är mån om att hålla mig skadefri till mina marathonlopp så kör jag själv inga såna tävlingar just nu.
Tough Viking är ett av de mest populära hinderloppen i Sverige. Den 30/8 går tävlingen av stapeln här i Stockholm ute på Gärdet. I samband med det har Reebok en tävling där man utmanar deltagarna till att tatuera sig, direkt i Salong Betongs tatueringsstudio på plats på Gärdet. Kruxet är bara att det finns bara ett motiv att välja, Reeboks egna logga. Kolla på filmen, det är många av kommentatorerna som tror att det är ett skämt.
Den som tatuerar in det största motivet vinner 1 års fitnesssponsoravtal med Reebok, helt sjukt enligt mig som har väldigt stor respekt för tatueringar generellt. Hans har en runt armen som jag tyvärr inte alls gillar och även om jag sett några väldigt fina tatueringar på andra människor, min syster har många till exempel så kommer jag aldrig själv att göra det, det räcker med att skaffa barn, de har man också resten av livet. Att tatuera sig för att visa att man älskar ett varumärke känns oerhört avlägset för mig.
Vad säger du? Har du någon tatuering? Skulle du kunna tatuera ett företags logotyp på din kropp?
I samarbete med Reebok.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer