Tävla om träningströja från Kari Traa

Ett av mina favoritmärken är Kari Traa. Kari Traa är en norsk fd skidåkare som numer designar grymma kläder och produkter för kvinnor med en aktiv livsstil. Förutom underställ, skalkläder och underkläder gör hon snygga träningskläder. Kollektionen Butterfly har det fina mönstret med fjärilar och finns i flera starka färger.
Vill du vinna en lila träningströja från Kari Traa (storlek Medium) så behöver du bara lämna en kommentar till detta inlägg och Gilla inlägget på Facebook (se knappen nederst i detta inlägg) eller länka på din blogg, välj själv. Jag drar en vinnare på söndag kväll.


Ni har till söndag på er!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer