Tester för Gladiatorerna

Jippi! Gissa vem som ska göra testerna för Gladiatorerna… Hann knappt skicka in ansökan innan produktionsbolaget ringde upp. 🙂 Mindre än två veckor till testerna så jag ska finslipa på chinsen och toestorings (istället för stång som jag brukar köra) och lite intensivare konditionsträning för att klara idioten och beeptest bra. Är sjukt peppad!!!
Är mittemellan jobb just nu. Körde PT-kunder på Odenplan i morse, SatsBabypass på Stadion på förmiddagen och nu har jag tre PT-kunder på eftermiddagen innan jag tar ledigt över kvällen. Mellan jobben tar jag min nya cykel. Snabb som blixten!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer