Tips på bra lunch

Har du svårt att ta med matlåda till lunchen men ändå vill äta medvetet nyttigt så tycker jag att Panini är ett bra alternativ. Quinoa, bulgur, wraps, kyckling, Parmaskinka och massa andra bra alternativ på restaurangmat som fungerar även för den som vill vara sund. Tänk på att ha en ordentlig proteinkälla till lunchen och inte äta mer än vad du behöver bara för att någon annan har bestämt storleken på portionen.


I fredags åt Hans och jag lunch i takeawayform från Panini. Vi delar ofta på två alternativ så slipper man välja. Lagom med kolhydrater, bra fetter och lite lyx med mozzarella. Cola zero för att det är fredag.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer