Titti Schultz tränar med kettlebelll

[videofyme id=”471652″ width=”480″ height=”360″]
Idag tränade jag med radioprofilen Titti Schultz. Fetpepp på henne. Jag vet inte var hon fick energin ifrån men massa jävlar anamma har hon börjat plocka fram. Denna övning hon kör i klippet är en bra benövning som bränner på insidan av låret. Jag tycker att hon är sjukt rolig och har så svårt att hålla mig från skratt trots att Titti nästan kräks av trötthet. Hon tar med sig humorn ända vägen fram.

Relaterade inlägg:

Så gick det för Titti, Mackan och Petra

I dag kan ni läsa i Metro om hur det gick för deltagarna i IQ-testet där de tränade med mig som PT i 8 veckor. Häpnadsväckande resultat (klickbar länk) kan jag säga. Jag är så stolt!  

Läs mer

Tips till en tränad rumpa

I dagens Metro ger jag mina tre bästa tips för att få en tränad rumpa. In och läs artikeln om Petra Tungården och hennes träning nu direkt!  LÄNK

Läs mer

158 cm muskler

Haha, jag älskar denna kvinna. Varje träningspass kan sluta hursomhelst. Hon är en ännu värre duracellkanin än jag. Helt utan broms och hämningar. Få människor imponerar på mig men Petra gör det. Inspirerande! Petra har en “egen” tidning i form av Metro mode. Gillar hennes tre favoriter just nu! Så här avslutar vi träningspassen, tills […]

Läs mer