Tough Mudder event

Okej, 2013 års stora träningsmål är spikat. Jag blev precis tipsad om Tough Mudder, I LOVE IT! Tough Mudder events är utmanande hinderbanor på 15-20 kilometer, som sätter din allmänna styrka, uthållighet, mentala viljestyrka och kamratskap på prov. Kolla på filmerna, hur häftigt är det inte? Och jag älskar att det inte handlar om att tävla eller vinna utan om att genomföra det. Shit vad taggad jag är nu! Föranmäl dig HÄR så får du veta mer om när hinderbanan kommer till Stockholm respektive Göteborg.


 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer