Träna med mig

Nästa söndag 3/2 kl 16-17 kör jag ett funktionellt styrkepass med stationsträning kombinerat med pulshöjare i salen på Rosa Skrot. Jag körde flera liknande pass under nyårsveckan som var väldigt uppskattade så självklart fortsätter jag. Det finns 14 platser på passet totalt och det kostar 200:- per person. Maila mig på Lovisa.sandstrom@me.com om du vill vara med så får du en bekräftelse. Först till kvarn.
Du behöver inte vara vältränad, alla jobbar utifrån sin egen nivå men var beredd på att bli ordentligt trött.
Jag hoppas få se dig in action nästa söndag!


Nyfiken på att testa att träna med rep?! Kom till Rosa Skrot nästa söndag!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer