Träning för gravida

Den här morgonen har jag hängt med TV4-teamet uppe på TV4:s tak. Vi sänder Nyhetsmorgon från taket hela sommaren och jag kommer att visa massor av utomhusträningspass framöver. Nästa söndag är jag med igen med uteträning men idag fokuserade vi på träning för gravida. Så fort klippet finns uppe på TV4 play så lägger jag in det här åt er. Jag har satt ihop ett komplett styrketräningspass med 4 övningspar i superset med fokus på baksidan av kroppen. Perfekt för gravida!


Programledaren Suzanne Sjögren, gravid i vecka 29.


Jag hade fina flätor i håret.


Efter sändning fick hela teamet smaka på korvarna kocken tillagat i sändning.


Korv är inte min favoriträtt men jag tog en salsicca som var helt okej. Det fick bli min lunch. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer