Träning, lunch, lek, middag och Snabba cash

Sixten vaknar normalt sett kring halv tio på morgnarna men imorse vaknade passande nog han redan klockan åtta. Perfekt eftersom jag planerat lämna lägenheten nio. Tyvärr kom vi inte iväg förrän tio över nio och efter vår timlånga promenad till Sickla i snömodden blev minisats precis fullt, framför näsan på oss! Så mina planerade intervaller på löpbandet får genomföras imorgon istället tillsammans med ett styrkepass på Odenplan.
Vi körde ju ändå SatsBabyklassen, som idag var full och till och med några extra deltagare på. Det var bra drag idag även om intensiteten på förra koreografin var hårdare. Men Anna peppar och motiverar oss så gott hon kan och all träning är bättre än ingen! Det var extra kul att Ida och Alex var med idag, med sina bebisar såklart. 2010 års hetaste accessoar.
Efter träningen anslöt Jenny och Elin oss för en lunch i gallerian. Vi åt alla den egengjorda salladen på Coffehouse by George och skvallrade i kapp vad vi missat över jul och nyår. Riktigt trevligt! Jag har saknat tjejerna!
En annan person jag också saknat är fina Anna och Lucas såklart. Vi sågs en stund hemma hos dem i Årsta på eftermiddagen. Sixten och Lucas lekte faktiskt en stund tillsammans även om snart ettåriga Lucas har ett stort övertag både fysiskt och psykiskt på Sixten.
Ikväll har vi haft Sixtens mormor, moster och morbror på middag innan bion. Vi planerade lite inför Tandådalen och förhörde Henric om hans lärarutbildning. Jag är så stolt över honom!
Nu är ni väl alla nyfikna på filmen? Jag har ju som sagt hört boken uppläst av Morgon Alling, jag var så imponerad och helt fast i storyn i somras. Jag hade riktigt höga förväntningar på filmen och de uppfylldes med råge! Om man inte läst boken finns en risk att man inte fattar någonting av storyn för tempot är högt men skådespelarna, de flesta okända för mig, är grymma! I mina ögon är detta den bästa svenska film jag någonsin sett! Har ni möjlighet ska ni absolut se den!
Mormor och Sixten hade haft en jättemysig kväll och Sixten hade varit så glad. Han hade till och med sovit en lång stund. Tack världens bästa mormor!
Annars så har träningsvärken i benen mina smugit sig på under dagen och jag kunde knappt resa mig ur biofåtöljen. Underbara känsla!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer