Träning och en nostalgitripp

I natt kom första natten som jag känt av graviditeten, jag låg vaken länge, vaknade till utan anledning och magen böljade fram och tillbaka. Min mage är väldigt tajt fortfarande, antagligen på grund av starka magmuskler så det sticker alltid ut kroppsdelar, ofta på två ställen samtidigt och alla rörelser syns utifrån.
Sixten sov i alla fall ovaken till 0430 i egen säng så han fortsätter med sitt braia sovande.
Jag har börjat förbereda mig mentalt inför förlossningen nu, förra gången var det det enda jag tänkte på hela graviditeten men det har inte hunnits med den här gången. Idag läste jag igenom vår förlossningsberättelse (klickbar länk) som Hans skrev när Sixten fötts, och gud vad jag bölade. Alla känslor kom tillbaka och slog över mig med världens kraft. Ska vi gå igenom allt en gång till? Jag har gjort många jobbiga träningspass och tävlingar i mitt liv, men inget slår smärtan och ansträngningen att föda ett barn. I alla fall inte Sixten.
Dagens träning blev 10 min powerwalk, 20 min crosstrainer (jag kör alltid minst 20 min kondition varje pass nu) 30 min styrka (cirkelträning med två block med fyra övningar i vardera block, 3 varv på varje block utan vila) och avslutningsvis 10 min powerwalk.

Stark i gymmet idag


Stora killarna på gymmet glodde ögonen ur sig på min mage


Medan jag duschade härhemma tog Sixten för sig av buffén som serverades i hallen. Driftig kille…

Sixten festade loss på skobuffén medan jag duschade

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer