Amen kolla på mig då!

Igår kväll, 1 år och en vecka gammal tog Sixten sina första steg. Och det var inga få steg. Plötsligt knatade han runt runt i lägenheten, över alla trösklar och 180-gradiga vändningar var inga problem.
Men så kom natten och Sixten glömde bort att han kunde.
Idag har han krypt, krypt och krypt.
Men vad gör väl det när vi har både foto och film på spektaklet som bevis.
Jag då? Jag låter som marockansk kvinna på filmen som tjoar och tjimmar och skrattar och gråter om vartannat. Det här var stort. Riktigt stort.

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer