Träning, sushi och lek i parken

Idag har vi haft ännu en heldag borta. Sixten och jag gick och la oss igen efter frukost. Vi somnade vid tio och vaknade kvart i tolv!
H och jag körde ett pass på gymmet, jag får alltid lite ont i ryggen när jag inte styrketränat på länge så det kändes perfekt. Det var kul att köra idag, och det såg bra ut i spegeln. Jag kan känna mig svullen men i spegeln på gymmet i mitt rätta element så ser jag ju att det inte är så farligt. 🙂
Vi tog en sushidejt på Itamae idag igen. Lika gott som igår! Sedan köpte vi med oss lite fika och satte oss i Tegnérlunden medan Sixten sov. När han vaknade plaskade vi länge i dammen, Sixten ville absolut inte upp trots att han efter en 45 min var iskall.
Ikväll har vi ätit blodpudding med hemrörda lingon. Jag kämpar med att hålla upp mitt järnvärde och igår fick jag lova barnmorskan att äta blodpudding en gång i veckan fram till vecka 30. Bebisen tar allt mitt järn! 🙂

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer