Dagens Sixten

Igår gick Sixten och jag en sväng på NK tillsammans med alla turister. Varför envisas med att trängas i hissen när det finns rulltrappor mitt i varuhuset?
De har ju i alla fall sommarrea nu, mycket fint. Sixtens garderob är ju dock ganska mätt ett tag så jag köpte ingenting även om jag stod och höll i både smått och gott. Däremot så var jag på jakt efter ett par sandaler. Innergården på vår Skånegård vi hyrt består av kullersten och är med andra ord väldigt svårgått för Sixten. Så ett par sandaler med ordentlig hälkappa, höga i modellen (Sixtens knubbiga fötter, ni minns) och gärna i skinn var mitt mål.
Vincent shoe store har en egen liten butik på NK och de hade 50% på alla skor. Jag köpte ett par sandaler i brunt skinn. Omöjliga att sparka av sig dessutom!
Kolla vad fina!

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer