Träningsreportage i Vi Föräldrar Gravid

 Hej alla gravida eller soon to be! Nu finns det nya numret av Vi föräldrar Gravid ute i butikerna. I tidningen finns ett reportage där jag och sjukgymnast Louise Kjellberg har gjort ett rörlighetsprogram anpassat för gravida. Övningarna minskar risken för graviditetsrelaterad bäckensmärta, så kallad foglossning och ökar cirkulationen i kroppen. Du förbereder kroppen inför förlossningen och lär dig slappna av mellan värkarna.
 
 Tidningen är en perfekt Alla hjärtansdagspresent till en nära gravid vän om du inte själv är eller planerar att bli gravid.
 
 


Vår träningsmodell i mitten är gravida Ida som också träningsbloggar från Sundsvall. Tack till Röhnisch, Nike och Merrell för kläder och skor!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer