Träningsresa till Thailand med Lofsangruppen och Styrkebyrån


Följ med Lofsangruppen och Styrkebyrån på en exklusiv träningsresa till Thailand för att jacka upp din träning till nästa nivå. Träningsresan går till byn Chalong i södra Phuket med möjlighet till minst fyra träningspass per dag. Vi tränar två pass kampsport på Chokchai, tränar styrka och rörlighet inkl yoga varje morgon på gymmet Titan Fitness och springer upp till Big Buddha en morgon. Två Beach workout plus fri tillgång till Titan Fitness inomhusgym ingår. Eftersom vi är tre huvudcoacher, Clara Fröberg, Johanna Barvelid och Lovisa Sandström, kan vi nivåindela alla träningspass på plats, vårt enda förkunskapskrav är att du ska vara smärtfri i vardag och träning. Vi har endast 32 platser i gruppen.
Om programmet
Våra coacher under veckan är Lovisa ”Lofsan” Sandström, Johanna Barvelid och Clara Fröberg som leder två träningspass per dag. Vi erbjuder dessutom ytterligare två-tre pass per dag med coacher från Titan Fitness och lokala thaiboxningsklubbar i Chalong. Under veckan planerar vi för en båtutflykt där du kan snorkla, sola, bada och bara återhämta dig. Denna utflykt ingår inte i priset. Transporter till och från stranden tillkommer.
 
Om coacherna:
Clara Fröberg och Johanna Barvelid driver podden Styrkebyrån som inspirerar kvinnor att ta plats på gymmet och våga lyfta tyngt.
Med fokus på teknik och rörelse tar de din styrketräning till nya nivåer. De är specialiserade på träning mot specifika mål såväl prestationsinriktade som att vara stark i vardagen.
Vem kan delta?
Den här resan vänder sig till dig som vill utveckla din styrketräning och träna flera pass per dag. Vi lägger stor vikt vid personlig feedback kring teknik och individuell utveckling. Vi ser helst att du är van att träna 2-3 pass per vecka så att du kan tillgodogöra dig träningen. Du ska inte ha smärta i vardagen eller i träning.
Önskemål på förkunskaper:
* Provat att träna med skivstång; knäböj, marklyft, militärpress och bänkpress.
* Provat på kampsport i någon form tidigare.
LÄS MER OCH BOKA DIG!!!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer