Träningsresa till Thailand och Thanyapura med Lofsangruppen

Här kommer en bildbomb från Thailand där jag befinner mig på träningsresa!
 
 I lördags flög vi från Arlanda till Phuket via Bangkok och direkt till hotellet Thanyapura, bara en kvart från flygplatsen. Detta är första gången som jag anordnar en träningsresa tillsammans med Apollo, roligt och spännande!
 
 Den här resan fördjupar vi oss i styrketräning och löpträning. Under veckan kör vi fyra träningspass inriktade på optimal styrkeutveckling samt fyra löppass för effektiv konditionsträning. Utöver dessa pass kör vi två workshops inriktade på rörlighetsträning för att nå full potential i styrkeövningar och stabilitetsträning för löpare. Vi kommer dessutom att träna tre tuffa thaiboxningspass med thailändska tränare. Utöver detta har alla tillgång till Thanyapuras två gym, tennis, cykling, simbanor och hotellets gruppträningsschema. Vi tränar tillsammans två timmar varje morgon och två timmar varje eftermiddag.
 
 Vi har haft fantastiska dagar hittills!
 


Tre förväntansfulla coacher från Lofsangruppen i bilen på väg till Arlanda.


Vi är 29 personer i gruppen.


Clara Fröberg post intervaller första dagen.


Clara och jag pratar om intervallträning för löpare.


Älskar dessa tjejer!


Thaiboxning på Sutai i Bang Tao.


Obligatorisk fruktshake efter träningen.


Hela teamet efter Thaiboxningen.


Långa intervaller på bana: 6*1000 meter för att träna på att hitta tröskeltempo.


Surin Beach.


Post hinderbana Afterworkout i poolen.


Clara och jag körde lite extra efter hinderbana.


Superfin hinderbana i kvällssol.


Veckans andra thaiboxningspass.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer