Träningsresa till Thailand

 Om du är sugen på att åka i väg på semester och vill träna lite extra samtidigt så har jag två riktigt vassa förslag till dig!
 
 Vecka 46 åker jag till Playitas tillsammans med tidningen Topphälsa. Under veckan kör jag löpcoachning två gånger om dagen och förutom mina pass kan du välja mellan massa andra pass också.
 
 Om du vill åka på en mer exklusiv resa lite längre bort i mars så har vi precis släppt platserna till Rosa Skrots Thailandsresor. Min fantastiska kollega i Lofsangruppen Louise Kjellberg och jag kör två veckor med tema “Starkare, snabbare, smartare löpare”, en vecka per grupp. Vem som helst kan vara med, vi anpassar nivån utefter deltagarna.
 
 Mer information finns hos Rosa Skrot.
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer