Tredje gången gillt?

Vi åkte ju ut till Skogsö någon timme på eftermiddagen innan vi skulle åka in till Grönan. Precis när vi satte oss i bilen in mot stan började det regna. Sedan öppnade himlen sig. Världens härligaste sommarregn!
Som ni förstår blev det inget Grönan fös oss. Inte den här gången heller. Så nästa försök blir det tredje. Undrar om det blir med eller utan Räkan?
Istället för Grönan körde vi lite Guitar Hero, Latte och fika hemma hos oss. Första gången som jag använde vår nya kaffemaskin! Och jag gjorde så snygga latte till de andra. Själv dricker jag inte kaffe. Kör på varm o´boy som vanligt…
Sedan drog vi till Sickla för bowling på Imperial Lanes. Tjejerna mot killarna, totalt 4 serier. Gissa vilka som vann?! Och nej, jag och Räkan var inte med och bowlade. Men vi gjorde ett provkast.
Middag åt Agnes, Henric och jag på Texas Burger, under den gamla lägenheten på Hantverkargatan. Jag åt kycklingquesadillas och drack kall cola light. Så gott!
Det har varit en sådan trevlig dag och kväll. Mina systrar är verkligen mina bästa kompisar. Jag älskar att vi står varandra så nära.

Latte och kanelbullar

Latte och kanelbullar


Elin spelar Guitar Hero

Elin spelar Guitar Hero


Agnes storspelade och vann!

Agnes storspelade och vann!


Henric brukar ALLTID vinna när vi bowlar. Men ikväll var han "för hungrig"

Henric brukar ALLTID vinna när vi bowlar. Men ikväll var han för hungrig


Elin hade det tufft i början...

Elin hade det tufft i början...


Hon är nämligen lite klen i fingrarna.

Hon är nämligen lite klen i fingrarna.


Simon visar hur en RIKTIG skruv görs. Utan klot.

Simon visar hur en RIKTIG skruv görs. Utan klot.


Agnes kör en av sina många segerdanser

Agnes kör en av sina många segerdanser


Räkan och jag laddar för vårt kast

Räkan och jag laddar för vårt kast


Så här ser en strike ut.

Så här ser en strike ut.


Olé!

Olé!


Gissa vad jag håller i min högra hand.

Gissa vad jag håller i min högra hand.


Rätt svar: Ett bowlingklot!

Rätt svar: Ett bowlingklot!


Elin visar en "agressive kiss"

Elin visar en agressive kiss


Jag coachade och höll poängräkningen

Jag coachade och höll poängräkningen


Henric och jag på Texas.

Henric och jag på Texas.


Innan jag blev gravid hade jag en liten A-kupa. Inte längre

Innan jag blev gravid hade jag en liten A-kupa. Inte längre


Min vackra Champagnes

Min vackra Champagnes


Kycklingquesadillas med salsa, guacamole och gräddfil.

Kycklingquesadillas med salsa, guacamole och gräddfil.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer