Videoblogg: Tre övningar för bålen

Här kommer mitt första videoinlägg. Klippet visar tre övningar som stärker upp bålen och axlar. Tänk på att hålla höften rak och naveln indragen till ryggraden. Om du har några skador i ryggen bör du inte göra övning ett och två. Nummer tre kan både gravida och nyförlösta göra.
Övningarna kan göras tillsammans eller var för sig. Det viktigaste är att du känner att du får kontakt med magmusklerna.
Dessa övningar har jag lagt mycket krut på för att bygga upp de magmuskler jag har nu. Med andra ord; sjukt effektivt! 😉

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer