Sickan & Backan på PRAO

Istället för att sitta hemma och häcka på eftermiddagen tog jag och gräbsen ett varv på stan. Sedan hälsade vi på hos Hans som satt och jobbade på kontoret. Stora ytor, barnsäkra höjder och bubbelvatten ur kran. Vad mer kan en 1,5-åring begära?!


Ikväll packar vi väskorna inför Åre. Vi åker tåg upp, tidigt imorgon bitti. Jag har gjort små pizzaknyten med kalkon eller salami och mozarella i. All ost rann ut men allt blir ju en sak i slutändan ändå.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer