Upp och nerdag

Vad roligt att det är så många som är med och tävlar om åkpåsen från The Buppa Brand, den är värd 1000:-. 🙂
Idag har varit en riktig upp och nerdag. Sixten har kommit in i den fasen när han ska bestämma allting själv. Och då menar jag allting. Jag ville att han skulle ha sin snygga grå mjukisoverall från The Brand idag, den gick fetbort. Sixten vill ha tajta kläder som inte hänger i grenen eller i ärmarna. Det första han gjorde inne på förskolegården var att sätta sig i en vattenpöl så att han skulle få byta kläder. 🙂
Om förra veckans måndagsincident var att jag hittade min iphone i toaletten var denna måndags en fetingrepa på bildörren. Så blir det när jag är stressad och barnen skriker. 😉


Men sedan har det varit upp upp upp. Baxter fick vara med på SatsBaby inne i salen istället för att leka på MiniSats och han älskade det! Upp och ner för scenen, hälsa på de små kompisarna som ligger på filtar och så upp på scenen och dansa lite. Jag får ju hålla koll på både honom och mammorna på klassen, tur man har simultanförmåga. Det var ett riktigt roligt pass idag och många av mammorna börjar bli riktigt bra. Jag tjatar om magstödet (att aktivt dra in naveln samtidigt som man tränar andra muskler) och att knipa hela tiden. Det behövs tjat för så fort man blir trött försämras tekniken, skaderisken ökar och träningen får sämre resultat.
Min kompis Sofia kom förbi på lunch och sedan tog vi en fika på Nybergs Konditori på vägen till Sixtens förskola. Mysigt!


Sixten hade varit hängig på förskolan idag, inte så att han är sjuk men väldigt trött. Han ville kramas massor när jag kom. Gullet.


Han fick sina numer vanliga utbrott på vägen hem, typ “jag vill ha glass” “va? får jag bara gunga en stund, jag vill gunga mer!” och blir skogstokig på mig. Jag har blivit fenomenal på att hålla mig lugn i de situationerna och bär honom hem när jag inte haft med mig Donkeyn. Fast jag känner mig otillräcklig som mamma när han krisar på det sättet trots att jag gör mitt bästa. Känner ni igen er?


Nu blir resten av dagen en riktig uppdag, vi får besök av min syster Agnes snart och så ska jag berätta för er vart jag ska resa om ett par veckor, sooo happy!!!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer