Upper East Side Shopping och Mexikansk middag

Här är ett blogginlägg med några bilder på vad som hände igår.

Efter att ha sprungit vårt löppass längs Hudson River så åt vi frukost på Dinern på hörnet. 


Jag åt pannkakor, omelett och yoghurt. Vi brukar alltid beställa in ett par rätter och dela på.

Några timmar senare mötte jag upp Hans som varit iväg och jobbat och så tog vi en taxi upp till Upper East Side på Madison Avenue/95:e gatan. Därifrån och neråt Madison finns det ett pärlband av små exklusiva boutiquer med barnkläder för de som går igång på sånt. För de andra ligger lika exklusiva märkesbutiker för kvinnor och män också. Jag brukar alltid få mycket inspiration till hur jag vill att barnen ska vara klädda i i de butikerna, men min egen stil finns inte på Upper East Side. 🙂 

Jag har gjort en del materialköp till mitt eget företag under denna resa. I vår kommer jag att köra igång med uteträning och då är en bra matta obligatoriskt! Mer shopping på Madison Avenue blev det hos Ralph Lauren som har flera butiker i samma kvart. Bland annat ett par gummistövlar till mig.

 

Efter den långa promenaden ner till Midtown och hotellet var vi trötta så vi vilade på rummet ett tag och sen åkte vi upp till 48:e gatan för att äta mexikanskt. Rekommenderas starkt!


Haha, Hans åt chimichangas som vi bara hört talas om på 2 and 1/2 Men. Märklig rätt.

Vi promenerade hemåt via Times Square. Lika fullt ös som vanligt!

Relaterade inlägg:

Nedräkning till Sunwing Resort Makadi Beach

Vinterns första snöblandat regndag framkallar en nästan manisk nedräkning till vår kommande semester till Egypten. Om 10 dagar ligger vi vid poolen, äter glass och njuter av värmen! Sunwing Makadi Beach är ett nyöppnat hotell med stort vattenland och all inclusivekoncept som ingår för alla gäster. Vi har bott på ett riktigt all inclusivehotell en […]

Läs mer

Framme i New York

God morgon från Manhattan! 🙂 Klockan är strax efter 06 här hos oss, 5 timmar efter er när det är vintertid i Sverige. Vi har precis vaknat efter 8 timmar sömna. Jag har sovit lite oroligt som jag ofta gör när jag sover på en ny plats. Vi landade före beräknad ankomst i går eftermiddag, […]

Läs mer

Recension Sunwing Side East Beach

Flera läsare har hört av sig och vill veta mer om Sunwing East Beach i Side så jag har skrivit en recension av hotellet och faciliteterna. Vi tillbringade två veckor på Sunwing East Beach i Side i första halvan av juli. Sunwing East Beach är ett helt nytt hotell i Side, Turkiet och ligger på andra sidan av […]

Läs mer