Ut på Blocket!

Idag var det nära att Sofia och jag la ut barnen på Blocket. Med tre på köpet om du köper ett. Ingen ville sova. Ingen ville sitta vid matbordet. Ingen ville äta. Ingen ville sitta. Det är tur att de är så gulliga.


Sixten och Emelie under en stillasittande minut.


Vi åt lunch på Erssons i Magasinet. Lax åt mammorna och smörgås åt barnen.
Sofia och jag tränade först ett pass. Anna skulle ha varit med men det höll inte Lucas med om så hon fick hänga på MiniSats istället. Sofia och jag körde för alla tre så det gick jämnt ut i slutet i alla fall.


Sofia skyllde på att hon var lite skakis i armarna när bilden blev suddig. 🙂
Resten av dagen ägnades åt promenader för att få omöjliga barn att somna, en sväng på Kvantum och en lååååång fika på Tartine tillsammans med både Sofia men också Agnes kom förbi en stund och senare kom min fd kollega Anna förbi och timmarna gick.


Hemma var vi inte förrän vid 17-tiden, en heldag i Sickla med andra ord. Jag älskar Sickla Köpkvarter och tillbringar gärna en heldag där. Nästa gång hoppas jag på en mer foglig Sixten som faktiskt lyssnar o h bryr sig om vad jag säger. Det är en pärs att hålla ihop mitt lilla Harem ibland.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer