Utfall i TRX eller gunga

Medan Hans och jag sitter på en italienare på Åsögatan och äter mozzarella så får ni titta på en sjukt brännande och effektiv rumpövning som min syster Agnes fick göra häromdagen när vi tränade.
Knäet får knappt passera tån, höften ska vara helt rak, hållningen så stolt som möjligt och all tyngd på främre benet. Övningen går lika bra att göra i parken genom att bakre foten ligger på en gunga istället.
Träningsvärk i rumpan utlovas om du lyckas göra den strikt. Ej lämplig för gravida med mage ( över vecka 20) eller nyförlösta.
[videofyme id=”442991″ width=”480″ height=”360″]Utfall i TRX

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer