Utfall upp på bänk

God morgon! Årets näst sista dag idag, härligt med nytt och fräscht 2012 sen.
Jag startade dagen med ett cykelpass på gymmet imorse. Full klass trots jullov och mellandag, härligt! Jag har fått en förmiddag på egen hand av Hans som tar hand om barnen medan jag fixar naglarna. Lyx inför nyårsafton!
Ni som ska till gymmet idag måste köra marklyften jag visade igår och sedan denna sköna variant på utfall. Nät man kör med bänken kommer man extra djupt och får bättre kontakt med rumpan. Tänk på att hålla ryggen rak och fördela tyngden ca 60/40 på främre/bakre benet. Sug in naveln och upp med blicken!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer