Utflykt till Åhus och glass i Simris i bilder

Hans åt en ålamacka till förrätt

Hans åt en ålamacka till förrätt


Vi åt sill med potatismos. Jag åt mest potatismos.

Vi åt sill med potatismos. Jag åt mest potatismos.


Två av systrarna Sandström, Elin kommer ner imorgon!

Två av systrarna Sandström, Elin kommer ner imorgon!


De andra köpte glass i Åhus medans vi sparade oss till Simris. Men jag kände mig som en tiggråtta...

De andra köpte glass i Åhus medans vi sparade oss till Simris. Men jag kände mig som en tiggråtta...


En sin 30 nere i hamnen i Simris. Två kulor glass, mjukglass, vispgrädde, topping och en gräddbulle!

En sin 30 nere i hamnen i Simris. Två kulor glass, mjukglass, vispgrädde, topping och en gräddbulle!


Jag vägrade bära glassen från kassan till bordet, vill inte att de andra gästerna ska tänka dåliga tankar om garvvosen som moffar glass. Men vid bordet längst bort kände jag ingen skam minsan. Ner i magen bara!

Jag vägrade bära glassen från kassan till bordet, vill inte att de andra gästerna ska tänka dåliga tankar om gravvosen som moffar glass. Men vid bordet längst bort kände jag ingen skam minsan. Ner i magen bara!


Okej, jag fick hjälp med att äta den...

Okej, jag fick hjälp med att äta den...


Ikväll ska vi som sagt till Friden och äta världens godaste pizza! De hade fullt både fredag och lördag när vi försökte boka bord i fredags men ikväll fanns det plats! De har även en äppelmust som smakar himmelskt!
Innan dess ska jag dra med mig Agnes ut på powerwalk. Har fått för mig att det får bebisen att lägga sig lite längre ner i magen. Just nu skvalpar han mest runt där uppe. Ineffektivt, jag vet.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer