Utomhusträning med The B-Room

 Nu är jag hemma i Stockholm och på älskade Södermalm igen. Det har varit två riktigt intensiva men väldigt roliga dagar i Växjö och det känns som att denna helg är typ en vecka lång. Men det är “bara” söndag idag, det känns som en bonusdag.
 
 Igår förmiddag körde Betty ett utomhuspass i närheten av hennes The B-Rooom där vi fick jobba med vattenbollar, vattensäck, Bulgarian bag, kettlebells och gummiband. Vi blev utmanade att göra ett visst antal repetitioner av flera övningar tills hela laget var klart. Det är ett väldigt annorlunda sätt för mig att träna på, det är roligt att testa nya saker!
 
 Det är häftigt att se helt vanliga tjejer som är så motiverade till att träna och modiga som vågar testa nya saker. Jag vet att det är många som inte vågar åka på sådana här typer av event, kanske är man rädd för att man ska vara sämst och att ALLA andra är bättre än en själv. Våga ändå är mitt tips, ta med dig en kompis om du känner dig tryggare. Att gå miste om ett så fantastiskt sammanhang som detta för att man är rädd är så onödigt. Det är just ni som inte vågar åka på såna här inspirationshelger som behöver det allra mest.


Vi avslutade passet med en dragkamp där vi båda lag möttes över en brandslang. Jag hängde som en liten vante och dinglade, det är tur att mitt lag vann första delen med alla övningar för i dragkampen var vi chanslösa!

 Senare körde vi alla en workshop i kettlebellträning, mer om det i annat inlägg!
 
 Stort tack för din gästvänlighet Betty och att du så generöst delar med dig av din kunskap, det är ett framgångsrecept!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer