Varning för äckelinlägg

Igår var H riktigt dålig stundtals, framförallt på dagen. Framåt kvällen var han i helt okej form och vi lagade en egen tomatsoppa som var jättegod!

Under Hollywoodfruar började jag känna mig lite konstig, åt en smörgås (funkar alltid för att få bort gravidillamåendet) men mådde inte bättre. Jag somnade vid 2230 och vaknade kring 03 och mådde riktigt illa. Vid 0330 kunde jag inte hålla mig längre och började kräkas. Sedan följde flera timmar där jag kröp mellan toaletten och sängen ett antal gånger. Somnade äntligen mellan 06 och 08 då det drog igång igen.
Som tur var var H hemma hela förmiddagen och tog Sixten så att jag kunde fokusera på “mitt”. De gick en promenad vid lunch och då somnade jag igen. H:s dotter som bott här hela helgen har också blivit dålig så antingen är det något som smittar eller så åt vi något som inte var bra.
Tyvärr tajmades detta dåligt då H var tvungen att resa bort några dagar. Som tur är har Sixten en fantastisk mormor som släppte allt och åkte raka vägen hem till oss. H var fortfarande kvar så de gjorde en överlämning så att jag kunde ligga kvar här i sängen. När mormor ska på teater ikväll kommer Sixtens moster Agnes hit och leker med honom. Vilket fantastiskt team jag har runt mig!
Mormor och Sixten är ute och promenerar och jag ligger i sängen. Provade att ta mig ut till köket men hela magen krampar och jag får ändra riktning till badrummet. 🙁
Det är tur att jag har min iPhone så att jag kan sysselsätta mig med något.
Jag är så himla besviken på två saker:
1) jag hade bokat både klippning och färgning hos min favoritfrisör på morgonen som jag missade. Jag vill hinna fixa håret innan resan till NY!
2) imorgon ska alla mina mammakompisar från GIH ses hemma hos Ingrid. Det hade jag peppat för länge! 🙁
Usch för det här! Vill inte spy mer, inte ha ont i kroppen! Vill må bra och vara glad!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer