Veckans Crosstraining/Bootcamp

Eftersom Sixten inte har lika ont längre och vi föräldrar behövde andas lite bestämde vi oss för att köra passet i Sickla ikväll trots Sixtens gips. Mormor kom och mös med Sixten som sov i princip hela studen vi var borta.
Kvällens pass såg exakt likadant ut som förra veckan. Då är det lättare att fördela energin och välja vikter.
Det var bra för mig att komma iväg till jobbet och träffa lite människor. Bra att tänka på något annat än Sixten.
Och som sagt; medlem eller icke medlem, vill ni komma och träna med mig på Sats i Sickla, tisdagar klockan 19.00 hojta bara till! Passet var fullt, för andra veckan på raken så att upplägget är populärt kan ni förstå.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer