Sixten är den lilla killen med det stora benet

Min vän Cissi skrev ett långt, väldigt fint brev till mig häromdagen. Hon berättade om en barnbok hennes syster och hon tyckte om när de var små.
“Barn på sjukhus”, det var en fotobok med småbarn som låg på sjukhus av olika anledningar, med jättefina svartvita bilder av dem och läkarna. Där fanns det en bild på en Janne som hade gipsat benet, och det stod: Janne är den lilla killen med det stora benet.
Så är det för Sixten nu, Sixten är den lilla killen med det stora benet!

Tack för ditt enormt värmande och peppande brev Cissi! Jag läste det som det sista jag gjorde igår kväll och det gjorde underverk med mitt blödande hjärta!

Sixten är den lilla killen med det stora benet.


Alex sitter i Hammarbyhöjden och väntar på att få se bilder på en glad Sixten. Och ikväll har det skrattas minsann!


Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer