Vem vill mig ont?!

I natt sov jag som en kratta. Har legat vaken flera timmar i streck. Blandade sammandragningar och värkar. Korven har legat och bökat hela natten så både fötter och händer buktar ut huden. Jag minns att jag blev arg på mig själv när tidningen kom klockan tre. Vem fan är vaken klockan tre?
04.04 ringde min mobil med ett osynligt nummer. Vem vill mig något vid den tiden? Jag hann inte svara innan personen la på. Sen låg jag en timme och funderade på vem som vill störa mig så? En ond människa?
När Kärlekens klocka ringde klockan sju var jag redan vaken. Då fick jag lite gröt så jag skulle bli snäll igen.
Jag lät tydligen inte snäll imorse. Det måste jag gottgöra ikväll.
Igår missade jag DH eftersom jag lovat Tom att han skulle få spela TV-spel när vi kom hem från kursen på SÖS. Han orkade spela en halvtimme och det kändes onödigt att bara se sista halvan DH. Så om någon känner sig manad att återberätta gårdagskvällens avsnitt för mig, feel welcome!
Jag längtar till nya lägenheten där vi ska ha en TV i vardagsrummet, en i sovrummet och en i barnrummet. Det har vi i för sig nu också. Det är bara det att vardagsrum, sovrum och barnrum är liksom samma rum här.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer