Videoblogg: komplexa sumosquats

[videofyme id=”626094″ width=”480″ height=”360″]Louise är en av mina PT-kunder, hon har en fraktur i foten och rehabar den samtidigt som hon vill fortsätta med sin tuffa träning. I dagens pass hade vi denna variant av sumosquats där bål, axlar, lår och rumpa får jobba hårt.
Mellan varje omgång fick hon göra 30 svingar med 20kg kettlebell. Om man inte kan konditionsträna genom att springa finns det andra övningar. Det viktigaste är att jobba med pulsen.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer