VINNARE VECKA 2 PHILIPS AVENT STOCKHOLM BABY GUIDE CHALLENGE

Den här veckan fick jag bara in ett fåtal tips, dåligt för kartans skull men bra för er som tipsade! Jag valde att lotta fram en vinnare eftersom det var trelikvärdiga tips. Grattis MANSONDUST som vann en kombinerad digital napptermometer!

Den här veckans vinst är ett picknickset med neoprenväska, förvaringsboxar och nappflaska med handtag. Perfekt för stranden!
Ni tävlar genom att komma med tips på barnvänliga platser i och runtom Stockholm. Nästa vecka är sista veckan vi kör Philips Avent Baby Guide Challenge så ta chansen att vara med och tävla du med!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer