Vitaminboost på två sätt

Många människor håller på med olika kosttillskott och vitamintabletter men glömmer bort att det finns många naturliga sätt att få sig det kroppen behöver. Att vara ute i solen så mycket som möjligt och att äta frukt och bär är tex sätt att få sig bl.a. D-vitaminer och C-vitaminer på. Jag gick all in idag med en timmes löpning runt Riddarfjärden och en skål med blåbär och hallon som eftermiddagssnacks. Löppasset bestod av 30 minuter löpning och 20 stycken 20sek/20sek med fartlek. Man springer snabbt varannan gång och långsamt varannan gång. Som nedvarvning avslutade jag med 15 min joggning.
Ett riktigt bra sätt att tillbringa min lunchtimmme på, nyladdad med energi för en intensiv eftermiddag!


Inbjudningarna till kommande löpartävlingar börjar trilla in på mailen, vilka lopp planerar ni att springa i år? Vilket är ert favoritlopp? Jag sprang flera lopp förra året med bra resultat och ser fram emot nya lopp i vår, sommar och höst men är osäker på vilka jag ska anmäla mig till!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer