We R Family – bilder

Min date för dagen, Teresa, fotade med sin grymma kamera idag så jag lånar några bilder från henne. Passar på med en kärleksförklaring till Teresa också; I love you! 🙂


Min bloggkollega och nästan granne Rose-Marie aka Bambi är lika trevlig i verkligheten som hon verkar vara i bloggen.


Linda Skugge, Hanna Graaf och Cecilia Blankens satt i bloggpanelen och diskuterade retuschering, vett och etikett i bloggvärlden och knepiga läsare.


Erica från Allt för föräldrar försääääkrar att tävlingen inte var uppgjord så att en av AFF-bloggarna skulle vinna. 🙂 Teresa blev så himla paff och jag skrek rakt ut. Fy vad lyxigt men jag unnar henne verkligen det. Hoppas hon säljer allting så att hon kan ta med sig sina barn på en resa. Teresa är Sveriges coolaste unga ensamstående mamma. Respect!
Imorgon ses några av bloggmammorna på Café Opera igen, på Loppi.se:s familjedisco. Sixten ska få åka buss dit till sin stora förtjusning, med den rosa Quinny Moodd. Sedan ska vi äta pannkakor, godis från Karamellkungen och dansa hela dagen lång!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer