We R Family event

Sixten och jag är hemma en sväng innan vi ska iväg till gymmet så jag passar på att blogga om We R Family eventet som vi var på idag. Allt arrangerades av Loppi.se som alltså är en köp- och säljsajt inriktad på barnprodukter. Dagens arrangemang involverade fyra samarbetspartner som var och en fick presentera sig och berätta om sin produkt/verksamhet. Pampers, Me & I, Charlies bästa änglar och Under Bara Barnmässan stod i fokus idag och jag var mest nyfiken på att höra om och se Pampers nydesignde blöja som ska minska både sopberget och vara bekväm för barnet. Vi fick med oss några blöjor hem att testa, bra! I september ska jag på Me&I-fika hemma hos Jenny och då ska jag kolla lite närmare på deras senaste kollektion och se om det är något för Sixten.

Sixten leker i barnhörnan


Måste kolla på alla spännande kvinnor


Måste sitta och jobba lite


Dagens höjdpunkt var såklart den stora goodiebagen vi fick med oss hem; Pampersblöjor, picknickfilt från Granit, hårprodukter, både vuxenbok och barnbok, pussel, duscholja, tygpåse från Geggamoja, Bambinomugg och massa gott från Sempers småfolk. De tre russinpaketen har Sixten redan lagt i toaletten. Så är det med mesta nu för tiden. Allt hamnar i toan…

Stora, tunga påsen


En del av allt i påsen


Nu ska vi till Sats och träna! Hoppas ni alla har en bra dag!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer