We R Family på Café Opera

Det var ett jättelyckat event i dag, inte minst tack vare att min fina vän Teresa vann Allt för föräldrars stora tävling! Både en barnvagn från BabyJogger, en bilbarnstol från BeSafe och bärsele får BabyBjörn ingick i vinsten tillsammans med mycket mer, totalt ett värde för 17000:-! Vilken lycka! Vi skrattade gott åt att Teresa har en 4-åring och en 6-åring hemma med noll behov produkterna så titta in i Teresas blogg om ni vill köpa något.


Vi andra besökare gick såklart inte lottlösa från We R Family; Musse Pigg, Geggamojamössa (jag överdriver inte om jag skriver att gräbsen har 30 huvudbonader i garderoben) och presentkort på Stor&Liten uppskattade jag nog mest.
Nu längtar jag efter min prickigkorv och storebrorsan hans. Imorgon ska Sixten och jag ha kvalitetstid på Loppi.se:s familjedisco på Café Opera! Kom ni med! Det kostar 250:- per vuxen, det ingår pannkaksbuffé och en smaskig goodiebag bl.a.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer