Workshop om träning efter graviditet

Idag har jag kört min första workshop i mitt eget företags regi. 20 mammor lämnade bebisarna (de yngsta 4 veckor och äldsta 2 år) hemma och unnade sig 1,5 timme fokus på sin egen träning och utveckling. Jag fokuserade på komplex funktionell styrketräning med hög teknisk svårighetsgrad. Vi hade allra störst fokus på corekontrollen tillsammans med bäckenbotten och balansen. Framöver kommer jag att köra alla mina workshops på Rosa Skrot på Mariatorget, det ska bli så kul!
Jag hoppas att alla deltagare idag är nöjda med övningsbanken, den individuella feedbacken och möjlighet att få hjälp med att justera teknik, hållning, plankposition osv. Det är stor skillnad på en timme personlig träning och mina workshops. Dagens workshop var i första hand ett inlärnings- och utbildningstillfälle, inte ett träningspass. Det är den största skillnaden mellan mina tjänster personlig träning och workshops.
Nästa workshop är 10:e november, tema Träning under graviditet. Den passar dig som är eller planerar att bli gravid. Det finns några platser kvar att anmäla sig till, maila mig Lovisa.sandstrom@me.com om du vill vara med. Det kostar 400:-.


Taggad på träning!


Förbereder vikter till mammorna


Dagens träningsredskap


Ett organiserat kaos med redskap som ska kunna ge en tydlig och effektiv progression i övningarna

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer