Workshop om träning under graviditet

Idag är det lördag och jag har varit på Rosa Skrot hela förmiddagen. 12 stycken tjejer var på plats för att lära sig mer om hur man ska träna när man är gravid. Det är så inspirerande att få träffa alla dessa träningstjejer som jag får möta genom mitt jobb! Nästa lördag kör jag workshop om träning efter graviditet igen. På Rosa Skrot såklart, gymmet bara för tjejer. 🙂
Nu ska jag träffa Hans och barnen nere vid Tanto. Vi ska mata fåglarna med bröd, dricka varm choklad och äta bulle. Kontrasternas lördag.
Föresten: imorgon 08.50 är mitt första inslag på Nyhetsmorgon på TV4. Kombinationsövningar på schemat. Don’t miss!


Funktionell träning för gravida

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer