1-årskalas

Att fylla 1 år är stort. Både för barnet och mamman. 🙂


Idag fyller gräbsens kompis Nathalie 1 år och Sofia och Jonny bjöd på kalas ute i Nacka för familj och vänner. Och vilket kalas sen!


Sofias tårt- och kakinferno. Det var tur att det bjöds på scones först så att inte blodsockret sköt i höjden!
Storasyster Emelie var lite blyg för alla gäster i början men efter en cupcake eller två eller var det tre? så blev det liv i luckan. Malte och Emelie hällde ut saft, smällde balonger och garvade medan Sixten sov i vagnen. Baxter kröp runt och tiggde kaksmulor med framgångsrikt resultat.
Jag väckte Sixten efter tag men lika mammig som han somnade vaknade han och ville ingenting. Det var först när Jonny tog fram alla bollar som Sixten tinade upp.


Härhemma innan vi åkte: Sixten är lite sur över att jag inte bär på honom hela tiden…
Födelsedagsbarnet Nathalie fick så mycket fina leksaker och presenter. Det går ingen nöd på henne inte. Baxter och Nathalie lekte med alla festliga prylar inne i vardagsrummet och Baxter längtar nog till sin 1-årsdag.


Nathalie med sin tårta. Stackars Sofia har en ögoninfektion så det var kanske tur att hon inte kom med mer på bild… Hon var en grym värdinna ändå såklart. Som alltid med Sofia.


Sofia hade pimpat altanen med ballonger och avslöjade att hon funderar på att köpa en heliumpump till nästa kalas. Fatta ballongkaoset! Jag är på. 🙂
Grattis Nathalie på 1-årsdagen!
Snart vankas det 2-årskalas för både Malte, Lilla A, Sixten och Lykka. Alla kompisarna fyller ju år med bara några veckor mellan. Mycket tårta och paket blir det då, eller hur tjejer?!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer