Bad i Saltis

Gud vilken buffé mamma och Agnes dukade upp ute i Järla Sjö! Det bjöds på lax, rostbiff, kalkon, ägg, omelett, scones, smoothie, juice, massa bär, fina efterrätter a la Jamie Oliver och tusen tillbehör. Som på restaurang!
Båda gräbsen somnade till slut i värmen i vagnen så vi hann äta i lugn och ro. Det var verkligen varmt och klibbigt och jag hade jeans(!) på mig. Vad tänkte jag på i 28 graders värme?
Agnes och Henric bjöd ut oss till Saltis på eftermiddagen så vi har haft en dag i strålande sol ute på en brygga med havet kluckande. Wonderful!
Timmarna gick och plötsligt blev det kväll och vi packade in alla tre gräbs i vagnen och åkte mot stan. City är tomt denna helg kan jag berätta!


Jag älskar min bikini från Abercrombie & Fitch! Baxter använder dock överdelen som handtag så jag måste ha bandet runt nacken för att inte chocka Henric.


Baxter och Sixten fick nya UV-dräkter från Oneill igår. Snyggt med den knallröda färgen! Det känns bra med en dräkt som syns bland alla andra barn på stranden och vid poolen på Kreta. Agnes bikini är också från Abercrombie & Fitch.


Baxter doppar sig i Baggensfjärden tillsammans med storebror, pappa och morbror Henric.


Agnes coachar Sixten som både vill och inte vill bada.


Backan och jag chillade länge på filten.


Eller…. Chillade och chillade…. Jag vet inte jag…


Hej då, nu drar jag!


Sixten tyckte att det var spännande men samtidigt läskigt att bada från bryggan. Han “hoppade” (läs blev kärleksfullt ikastad av mig) några gånger från 1,5 meters höjd. Både roligt och läskigt.


Men när Henric tog fram snorkelgrejerna vart det fest!


Som sagt, blandad reaktion.


Jo, jag fick ungefär 1 minut då jag kunde ligga och chilla. Resten av tiden lekte vi.


Laddad för första doppet! Över 20 grader i havet!


Tack Henric och Agnes för trevliga timmar på bryggan!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer