10 dagar kvar till BF

Och ni är flera som säger att magen sjunkit, Hans likaså. Det gör mig glad. Fast jag känner inte att magen är lägre. Jag har aldrig haft svårt att andas av att den är hög, och särskilt stor är ju magen inte, inte jämfört med många andra höggravida i all fall. Men det gör mig glad när ni säger att den sjunkit. Har inte tid hos BM förrän nästa vecka så hon kan känna.
Jag har haft ont i halsen på nätterna och morgnarna när jag vaknat hela veckan. Hoppas det inte blir värre under veckan som kommer. Lite halsont klarar jag av men inte snuva eller hosta också. Har inte så stora marginaler just nu. Hans brukar säga att jag går på bensinångorna från en tom tank.
Idag ska Sixten vara hos sin mormor några timmar under dagen. Hans och jag har bokat bord på en för oss ny restaurang där vi ska äta en sen brunch. Lite frukost hemma blir det ändå nu vid 10, jag försöker äta så mycket jag kan nu, jag vet att det kommer att behövas så småningom. Jag kunde inte äta under förra förlossningen, bara dricka nämligen.
Sixten fick något ryck igår och var vaken till 01. Fy vad jobbigt det var. Han har sån separationsångest just nu, så fort någon av oss lämnar hemmet springer han runt i lägenheten och letar och ropar. Gulligt i för sig men lite påfrestande också. Han kanske känner att det är något nytt på G, jag är nog annorlunda mot honom.
I dag är det 101010 men inga värkar i sikte, synd, det hade varit ett coolt datum.

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Baxters 2-årskalas

Om jag tidigare känt mig lite ledsen över att vi inte haft något ordentligt kalas för Baxter sedan han föddes så har alla de känslorna försvunnit efter det brakfirande han fick idag. Vi hade två intensiva timmar där våra och Baxters familjer och vänner var på besök med paket, tårtor och bullar i all oändlighet. […]

Läs mer

För 2 år sedan – Baxters förlossningsberättelse

I natt var det exakt 2 år sedan jag låg hemma på Kammakargatan med värkar och Baxter på väg ut från magen. Det var ett omtumlande dygn där jag både hade hand om Sixten som nybliven 1-åring, födde mitt andra barn tillsammans med min syster Agnes som coach och mognade något oerhört, jag växte upp […]

Läs mer