11 dagar kvar

11 dagar kvar idag och det hugger i ljumskarna, någon gräver mig i baken titt som tätt men jag har inga sammandragningar överhuvudtaget.
Gick en sväng ner till stan och “plockade” kantareller på Hötorget, kvällens middagsmeny består av helstekt fläskfilé med kantarellsmörgås och avokadosallad. Till efterrätt gör Hans Pavolovatårtan från veckans Halv åtta hos mig. Mums!
Annars så tog jag en powernap på två timmar på seneftermiddagen. Jag känner mig som en ny människa! Det är så skönt att orka vara social på kvällen tillsammans med Hans när Sixten somnat.


Sixtens fingervantar köpte jag på HM häromdagen. Tuffa som satan!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer