12 timmar!

så länge har vi jobbat idag!
Vi har kört 3 vändor med lådor till nya lägenheten i Sjöstaden och även målat hela sovrummet. Det blir en ganska mörk nyans av vitt.
Vi köpte lunch på restaurangen i bottenvåningen. Det visade sig att de även säljer bröd så det kanske blir vårt nya bageri nu när Vurma inte finns i kvarteret längre… Jag köpte med en hälsotallrik med bulgur och kyckling till mig och Kärleken fick en bit lasagne.
Middag åt vi för ovanlighetens skull på Max, i Sjöstaden. Vi äter aldrig hamburgare annars så det känns väldigt lyxigt. Och välförtjänt! Vi delade även på en dessert: en så kallad lyxshake: mjukglass mixad med mjölk och färska jordgubbar, toppad med vispgrädde. Den var asgod!
I morgon ringer klockan 07.00. Då ska vi åka till Clarion och käka hotellfrulle. Vi har nada i köket och det känns som att vi behöver (läs: förtjänar) det! Klockan 10.00 ska vi stå med alla andra äkta svennar och köa för att komma in på IKEA. Vi måste få klarhet i ut vi ska fästa gardinfästerna i taket. Dessutom hade vi köpt för få panelgardiner senast.
På eftermiddagen får vi hjälp av systerns karl Simon (icke att blanda ihop med Sion, som är deras minsta katt). Det blir nog 3 vändor med lastbil från olika platser runt om i stan med sängar och andra möbler som vi tycks behöva nu när vi uppgraderar oss från 23 till 78 kvadrat. Vårt chateau!
På kvällen bjuder vi syster Elin på pizza som tack för att hon lånar ut sin karl åt oss några timmar. Simon kanske får smaka lite, om Elin bjuder till.
Min uppgift under morgondagen är att:
*skruva av sängben
*låsa upp dörrar
*hålla upp dörrar
*upprätta vätskestation för att förhindra uttorkning
*torka svettpärlor från karlarnas pannor
Imorgon kväll börjar vårt nya liv. Så spännande det ska bli!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer