Midsommarafton i bilder

Vi hade en helt perfekt midsommarafton, förutom regnet då… Som ALLA verkar ha fått besök av.
Efter ett styrkepass på SATS Medborgarplatsen, där jag kände mig oövervinnerlig, åkte vi hem och fixade i ordning oss. Sen åkte vi en sväng förbi lägenheten och lämnade lite grejer innan resan till ”landet” (Gustavsberg). Nya fina bilen gjorde sitt jobb.
”Värdparet” visade sig fira bröllopsdag just igår och mannen började med att utbringa en skål för sin fantastiska hustru. Jag fick gråt i halsen…
Vi var 17 vuxna och 10 barn. Vi kände bara värdfamiljen sedan tidigare så det var trevligt att träffa lite nytt folk. Många av dem har vi hört talas om vid namn men nu fick vi fina ansikten också.
Knytkalaset blev så lyckat med en fin uppdukad buffé och all mat gick åt!
Vi körde 5-kamp med pilbåge, slackline (jag avstod), blowgun och klurig problemlösning.
Regnet öste ner om vartannat med strålande sol, men framåt 20.00 blev det så kallt att vi gick in och tände en brasa och satt och mös.
Vi åkte hem vid 22, då hade vi varit där sedan 14.00 så jag var rätt mör i kroppen.
För min del kändes det som en lagom tillställning, det var god mat, ingen traditionell midsommarmat utan mycket vegetariskt, och trevliga, sociala och nyfikna människor.
Tack Björn och Carro!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer