6 kilo träning

Det är faktiskt ganska mysigt när Sixten vaknar vid 07 till skillnad från 09. Jag hann fixa i ordning mig och gå igenom koreografin en extra gång utan att vi behövde stressa i väg till Sickla.
SatsBabypasset gick så mycket bättre idag! Baxter lackade i och för sig redan efter två låtar men då satte jag honom i babybjörnselen, knäpptyst blev det då. Det är roligt att många av mammorna är duktiga och orkar hålla ett högt tempo. Passet har inga hopp, om man inte själv vill det men det blir ändå riktigt jobbigt när man tar ut rörelserna ordentligt. Jag fick mig ytterligare 6 kilo träning på magen men det var det så värt eftersom koreografin satt som en smäck och jag kunde fokusera på deltagarna. Röd som en tomat var jag i fejjan efteråt.

Dagens Sixten har tröja från Zara, dunväst från Everest/Stadium, stentvättade jeans från GAP och kängor från Benetton.

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer