Sol sol sol!

Vilken skillnad idag, solen skiner och himlen är knallblå! Dagens promenad blev en skön historia med andra ord. Använde Runkeeper i iPhone för första gången. Snittade ca 6 km/h i 60 min. 20 min bonusträning med andra ord. Norr Mälarstrand bjöd på massa barnvagnsmammor och även någon pappa, igår mötte jag bara någon enstaka, vädret gör skillnad i november.
Satte på vagnmuffen när vi gick hemifrån men den åkte av halvvägs, jättevarm om händerna!
Vi hade besök av Veronica tidigare idag, första utomsläktsbesöket faktiskt. Jag har liksom levt i min lilla bubbla och knappt pratat i telefon med någon men nu börjar jag känna mig redo att ta emot vänner på kortare besök.
Jag längtar till imorgon, då ska vi träffa alla mammor och barn ute i Nacka. Det ska bli så roligt. Sedan ska vi till jobbet en sväng och visa upp senaste gymkillen.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer